Upute kandidatima o provedbi testiranja u postupku natječaja za popunjavanje radnog mjesta FRIZER (m/ž)-radni odnos na neodređeno puno radno vrijeme, u Domu za odrasle osobe Nuštar, objavljenog u Narodnim novinama broj 20/2020. od 21.02.2020. godine

 

OBAVIJEST I UPUTE O ODRŽAVANJU TESTIRANJA

 

Testiranje će se održati dana 09. ožujka 2020. godine s početkom u 12,00 sati u prostorijama Doma za odrasle osobe Nuštar, V. Lisinskog 1a, 32221 Nuštar u Upravi, soba 5.
Kandidati čije su prijave odbačene (zbog neispunjavanja uvjeta iz natječaja) nisu pozvani na provjeru sposobnosti i vještina, putem testiranja i razgovora (intervjua) komisije sa kandidatima.
Na testiranje se pozivaju kandidati koji ispunjavaju formalne uvijete iz natječaja i koji su pravodobno podnijeli svoje prijave i to kako slijedi:

  1. ANITA PAUK
  2. TIHANA ARLOVIĆ
  3. ANTONIJA KANTOR

Smatrat će se da je kandidat koji nije pristupio testiranju u navedenim terminima povukao prijavu na natječaj i više se neće smatrati kandidatom.

Svi su kandidati dužni sa sobom imati važeću osobnu iskaznicu i sami snose troškove dolaska i prisustvovanja testiranju.

 

Više u pdf dokumentu:
OBAVJEST I UPUTE O TESTIRANJU ZA frizera (pdf)